GuestHouse Hotel x Kaatsheuvel

Wat een geweldige en leerzame dag hebben we gehad!

De groep van Oisterwijk heeft hetzelfde thema als wij, dus we zijn samen naar het Guesthouse Hotel gegaan. In Kaatsheuvel zijn ze bij ons aangesloten op locatie en zijn we samen op pad gegaan naar het hotel. Het was een flinke wandeling maar eenmaal aangekomen zijn we hartelijk ontvangen in de vergaderruimte. 

We kregen een rondleiding en zagen verschillende kamers, waaronder het allereerste 6-persoons stapelbed van Nederland - echt cool! We hebben alle soorten kamers gezien, inclusief het washok.

Daarna gingen we de keuken in en mocht iedereen zijn eigen pizza maken, die binnen 4 minuten klaar was dankzij de super oven.

Vervolgens hebben we nog gemidgetgolft en zijn we naar het super moderne hotel van Coach Deveney gelopen. Alles was hier digitaal, van de ingang tot aan de hotel deur echt super handig! We mochten zelfs een kijkje nemen bij de verbouwing, waar straks een mooie ontbijtruimte en receptie zullen zijn.

Na deze interessante dag zijn we nog naar de speeltuin gegaan om even wat energie eruit te rennen, hierna zijn de kinderen uit Kaatsheuvel opgehaald en is de groep ui Oisterwijk teruggereisd naar Oisterwijk.


Kortom, een drukke maar vooral geweldige dag!

Tot volgende week!

Volg Petje af Kaatsheuvel

Volg Petje af
Kaatsheuvel