Petje af Kaatsheuvel

Wie zijn wij?

"
Wij zijn Chiara en Marion, de gedreven locatiemanagers van Petje Af Hart van Brabant. Wij, als twee vrouwen, omarmen positiviteit, openheid en het koesteren van kwetsbaarheid met een warm hart. Onze passie ligt in het begeleiden van coaches en leerlingen, waarbij we streven naar een veilige omgeving waar iedereen de ruimte heeft om zichzelf te ontwikkelen, gewoon door mens te zijn. Onze oprechte inzet en heldere doelen vormen de basis van Petje af Hart van Brabant. We moedigen aan tot authenticiteit en het laten bloeien van unieke talenten. Door onze verschillende eigenschappen vullen we elkaar perfect aan en werken we met dezelfde motivatie. Bij Petje af zijn we er trots op een plek te zijn waar iedereen zichzelf kan zijn en kan groeien. Locatiemanagers, Chiara Kocx en Marion de Kock

Doe mee in Kaatsheuvel

Word gastdocent

Kinderen inspireren met jouw passie? Geef een gastles over jouw beroep waarmee je zaadjes plant bij talentvolle kinderen. Met een relatief kleine inspanning van een aantal uur, maak jij veel verschil. Vele vragen van onze nieuwsgierige kinderen gegarandeerd!

ik meld me aan!

Word coach

Wil jij aan de slag met kinderen en hen ondersteunen op weg naar hun toekomst? Als coach begeleid je samen met een collega maximaal 18 kinderen op de groep. Je doet pedagogische ervaring op en een leuk extraatje: zelf leer je ook veel van de gastlessen!

ik meld me aan!

Draag bij op een andere manier

Wil jij graag iets betekenen voor Petje af maar weet je niet hoe? Bekijk alle mogelijkheden hoe jij je op verschillende manieren kan inzetten.

ik meld me aan!

Volg Petje af Kaatsheuvel

Volg Petje af
Kaatsheuvel