Petje af Nederland

Word gastdocent

Ben jij gepassioneerd over jouw beroep? Vind jij het belangrijk dat de nieuwe generatie in contact komt met het werk dat jij doet en wil jij je graag inzetten voor gelijke kansen? Word dan gastdocent bij Petje af!

Als gastdocent inspireer jij de kinderen tijdens 2 bijeenkomsten met een les over jouw werk of passie. Met een relatief kleine inspanning maak je veel verschil voor de toekomst van talentvolle kinderen. Je plant zaadjes bij de kinderen waar ze hun leven lang profijt van kunnen hebben.

Quote van interieurontwerper Amanda:
"Afgelopen zondag was het zover en wat was het een geweldige ervaring. Ik ben onlangs uitgenodigd om als gastdocent op te treden voor de gemotiveerde kinderen van Petje af.

Hun ogen straalden van nieuwsgierigheid terwijl ze ontdekten wat de beroepen interieurontwerper en architecten écht inhouden. Ze hebben die creativiteit flink gebruikt met hun eigen moodboards. Het was zo leuk om te zien hoe ze ontdekten hoe je van moodboards, kleur en materialenplan tot een compleet interieur kan komen."

Hoe ziet gastdocent zijn bij Petje af eruit?

Petje af werkt in themablokken van 4 bijeenkomsten waarbij een beroep centraal staat. Als gastdocent verzorg je de inhoud van de eerste twee bijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst geef je een gastles op de locatie van Petje af en bij de tweede bijeenkomst komen de kinderen op bedrijfsbezoek.

Het is de bedoeling dat kinderen een goed beeld kunnen vormen over jouw beroep en dit ook in de praktijk kunnen ervaren. De locatiemanager of programmacoördinator van de locatie ondersteunt jou om de gastlessen tot een succes te maken.

Meld je aan als gastdocent

Super dat jij samen met ons wilt bouwen aan een samenleving waarin gelijke kansen voor alle kinderen vanzelfsprekend zijn! Geef je gegevens door en we nemen contact met je op.

Bij welke Petje af locatie wil je meedoen?

Wat is je voornaam?

Wat is je achternaam?

Wat is je e-mailadres?

Wat is je telefoonnummer?

Wil je nog iets kwijt?

Contact

Centraal Bureau
Petje af Nederland

Disketteweg 1
3821 AR Amersfoort
post@petjeaf.nl
088 33 0 11 00

 

Bankrekeningnummer
NL33 RABO 0124 165 184

Vertrouwenspersoon
Laura van Laar
088 - 33 0 11 10
laura.vanlaar@petjeaf.nl

Volg Petje af