Notice: Undefined variable: bread_first in /home/petjeaf/domains/petjeaf.nl/public_html/routes/include_template_router.php on line 2523

Notice: Undefined variable: bread_second in /home/petjeaf/domains/petjeaf.nl/public_html/routes/include_template_router.php on line 2524
Petje af locatie starten - Petje af

Wil je een Petje af
locatie starten?

Ben jij enthousiast over Petje af en wil jij Petje af ook realiseren binnen jouw gemeente? Dat kan! Met onze jarenlange, landelijke ervaring is Petje af wellicht sneller gerealiseerd dan je op voorhand zal denken.

Petje af Nederland begeleidt en ondersteunt initiatiefnemers die zich willen inzetten voor de toekomst van talentvolle kinderen. Ben je ondernemer, vertegenwoordig je een (lokaal) overheidsorgaan of ben je werkzaam in het onderwijs? Bouw dan mee aan een samenleving waarin alle kinderen gelijke kansen krijgen hun talenten te ontdekken én in te zetten voor de toekomst!

Voor alle vragen en antwoorden over het realiseren van Petje af bij jou in de buurt, download de PDF met alle vragen en antwoorden.

Download de PDF

Alles begint met een eerste gesprek. Laat je contactgegevens inclusief aanvullende motivatie achter in onderstaand formulier en we nemen graag contact met je op!

Kennismaken?

Waar en waarom zou je Petje af graag willen realiseren?

Wat zou je willen doen?

Hoe heb je ons gevonden?

Wie ben jij?

Wat is je voornaam?

Wat is je achternaam?

Wat is je e-mailadres?

Wat is je telefoonnummer?