Wie zijn wij?

"

Hoi allemaal, mijn naam is Judith. Ik ben 40 jaar en woon samen met mijn 2 kinderen, Owen en Tristan, en onze hond Togo in Boxtel. Ik ben dol op verhalen, wandelen, de natuur, spelletjes en nog veel meer waarbij altijd weer zoek naar verwondering en kinderlijk enthousiasme voor het leven.

Na mijn studie Keltische talen en cultuur heb ik verschillende opleidingen richting coaching gevolgd, waarbij mijn focus vooral lag en ligt op het welzijn van kinderen. Voor mij is onderwijs en het begeleiden van kinderen een missie om kinderen uit te dagen, nieuwsgierig en enthousiast te maken om te blijven leren, de wereld te ontdekken en vooral in eindeloze mogelijkheden te denken. Petje af is voor mij een geweldig initiatief om dit voor kinderen mogelijk te maken. Ik kijk dan ook erg uit naar een geweldig 2023 met prachtige Petje af momenten.

Coach , Judith Nijboer
"

Hoi

Ik ben Daphne, 52 jaar en woonachtig in Vught samen met Peter en onze kat. En ja inderdaad, dat is de Peter die ook coach is bij Petje af.

Naast mijn part-time werk als administratief medewerker heb ik een eigen coachbedrijf, waarvoor ik diverse opleidingen heb gedaan op het gebied van positieve levenshouding en Interne communicatie. Door een voorbeeld te zijn voor de kinderen en hun te laten ervaren welk positief effect het kan hebben op jezelf en anderen door bijvoorbeeld een andere woordkeuzes te maken of een andere (fysieke) houding aan te nemen, kan ik hun ondersteunen en enthousiasmeren nog meer uit zicht zelf te halen en in deze (nieuwe) vaardigheden te zetten.

Wat ik zo geweldig aan Petje af vind, is dat de stichting bijdraagt aan het vergroten van de wereld en mogelijkheden van deze kinderen door middel van de kinderen te laten onderzoeken waar hun behoeften en talenten liggen.

coach , Daphne van Kuppeveld
"
Ik ben Erik Smit, 23 jaar oud en ik woon  voor mijn studie Social Work op kamers in Den Bosch. Voor deze studie loop ik momenteel stage bij Petje af. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen zodat iedereen dezelfde kansen krijgt om goed mee kunnen komen in de maatschappij. Dat ik hier op deze stageplaats een bijdrage aan kan hebben vind ik enorm leuk en ik haal er veel plezier en voldoening uit om de kinderen te begeleiden. stagiair - coach , Erik Smit
"

Mijn naam is Peter van Kaathoven, 55 jaar oud en woonachtig in Vught. Ik woon samen met mijn vriendin en hebben een kat als huisdier. Ik heb 30 jaar ervaring in de Zorg/ Welzijn. Deze ervaring wil ik graag gebruiken binnen Petje af. Zorgen dat ieder kind gelijke kansen krijgt afgezien van afkomst, geaardheid of geloof. Dit door de kinderen uit te dagen, te bevragen en te helpen tijdens de activiteiten van Petje af.

Ikzelf hou heel erg van luisteren naar muziek, het kijken naar films. Daarnaast doe ik historisch onderzoek op het gebied van de Tweede Wereldoorlog.  

coach , Peter van Kaathoven
"

Ik ben Jamilla Tonino, 25 jaar oud en studeer Social work in Den Bosch. Ik heb met veel plezier afgelopen jaar als eerste stagiaire een jaar stagegelopen bij Petje af Vught, tegenwoordig ben ik er vrijwilliger. Ik vind het heel leuk om te werken met kinderen en mijn creativiteit in te zetten. Met name de band die je opbouwt met de kinderen. Wat ik zo bijzonder vind aan Petje af is dat er voor kinderen veel wordt gedaan aan de ontwikkeling en kansengelijkheid. Voor mij voelt Petje af als een warm bad waar iedereen welkom is.

 

Coach , Jamilla Tonino
Bestuur Vught
Annemiek Weyers
Locatiemanager

Contact

Petje af Vught
Reutsedijk 9
5264 PC Vught

Postadres
Hudsonlaan 114
5223 SL 's-Hertogenbosch

vught@petjeaf.nl
088-3301143

Locatiemanager
Annemiek Weyers
annemiek.weyers@petjeaf.nl

Interne vertrouwenspersoon
Laura van Laar
laura.vanlaar@petjeaf.nl

ANBI 862698157
NL 72 INGB 0008 2413 96

Volg Petje af Vught

Volg Petje af
Vught